MEDLEMSUTSTILLINGEN 

Hvert år er det en stor glede å ønske våre medlemmer hjertelig velkommen til å delta med egne verker på Ås kunstforening sin årlige medlemsutstilling. 

Ås kunstforening opplever hver år stor interesse blant våre aktive medlemmer for å stille ut. Den store interessen viser at Ås kunstforening har en helt spesiell plass i hjertene til våre medlemmer, og hos alle de mange som møter opp for å se kunsten som er stilt ut.  

Medlemsutstillingen har blitt et flott visningssted for både profesjonelle utøvere og andre aktive medlemmer, som sammen med styret omgjør Ås kulturhus til et fargerikt galleri med stor kunstnerisk spennvidde. 

Vi håper på stor deltagelse med mange fine arbeider under utstillingshelgene 16.-17. og 23.- 24. november 2024. Medlemsutstillingen arrangeres i Ås kulturhus.

Under kan du lese mer om våre tidligere medlemsutstillinger

Hvis du ønsker å få ditt verk vurdert på årets plakat, må du først melde deg på medlemsutstillingen. I skjemaet under legger du inn kontaktopplysninger og laster opp bilder av opp til tre verker du har meldt på medlemsutstillingen.