Ås kunstforening inviterer til kunstforedrag med kurator, kunsthistoriker og forfatter Arnt Fredheim. 29. februar tar forfatteren oss med på en kunsthistorisk reise gjennom årtusenene og gjennom forskjellige deler av kunst og litteraturhistorien.

Vilde Eskedal

18.02.2024

Ås kunstforening har gleden av å invitere til utstillingen «Plastic Ecology» med visuell kunstner Vilde Eskedal.

Ruth Sissel Foss er månedens kunstner i februar. Hun er opprinnelig utdannet motedesigner og produktutvikler fra München, men har også utdanning som faglærer i formgivingsfag og har undervist både i søm, mote og tegning ved flere videregående skoler.

Betrakteren får egne assosiasjoner i møte med maleriene. Denne tvetydigheten i verkene er noe Ellen streber etter og er bevisst gjennom hele arbeidsprosessen.

Ida Lerstad arbeider med flere uttrykk, som maleri, tegning, collage, tekst og lyd. Hun jobber i serier, og ofte med store formater. Fargene og materialene er bevisst valgt ut for å uttrykke et ekspressivt formspråk.

Fra kalenderen
MÅNEDENS KUNSTNER

Hver måned tilbyr Ås kunstforening sine medlemmer mulighet til å stille ut egne kunstverk i vinduet til Optiker Ø Krogh i Ås.